Wet grass
Studio
Pijl_boven.png
Materialen
Pijl_onder.png
Drukproces
Pijl_boven.png
Eindgebruiker.png
Pijl_onder.png
Bezorging

Duurzaam

Stap voor stap duurzamer

We streven naar een volledig duurzame manier van werken zonder een 'footprint' achter te laten. Om dit te bereiken blijven we ons proces stapsgewijs verbeteren.

Studio

In de studio van Tallies Creation ontwerpen we bijna energieneutraal. We zijn gasloos en maken gebruik van een warmtepomp die op een duurzame en efficiënte manier onze studio verwarmt. Op het dak van de studio liggen 21 zonnepanelen die ongeveer 90% van onze stroom opwekken en de resterende stroom levert Vandebron. Dit is 100% groene stroom van Nederlandse bodem.

Materialen

We kiezen voor natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn en het milieu niet extra belasten. Zo maken we steeds meer gebruik van papier dat is gemaakt van plantafval en is de 'folie' van de hoesjes gemaakt van maiszetmeel. Als we papier van bomen gebruiken is dit altijd FSC gecertificeerd.

Drukproces

We werken samen met duurzame drukkerijen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat het drukproces CO2-neutraal is en er gewerkt wordt met chemievrije drukplaten en bio-inkt. 

Bezorging

Wij werken samen met de Fietskoeriers voor een duurzame bezorging van alle pakketten en post. Hiermee reduceren we niet alleen CO2-uitstoot en uitlaatgassen met 70% maar zijn wij er ook zeker van dat jouw bestelling snel wordt bezorgd!

Suggesties of vragen?

Samen bereik je meer! Samen met onze partners en iedereen die met ons meedenkt maken we stappen naar een volledig duurzame werkwijze. Heb jij een suggestie of een vraag? Laat het ons weten via hallo@talliescards.nl of bel, WhatApp naar 06 1961 8861.

2020-06-17%2015.24_edited.jpg